Spiselige julegavetips

Hei, 

Julaften nærmer seg med stormskritt, i dag er det bare 7 dager igjen! Spiselige julegaver er noe av det koseligste både å gi og få, så derfor tenkte jeg det passet med et innlegg med tips til spiselige julegaver. Alle oppskriftene er lettlagde, så her er det bare å sette i gang! 

Knekkebrød, granola, kransekakekuler, sjokoladepinner, syltetøy og granola sjokoladekonfekt

SONY DSC SONY DSC Granola er en topp julegave. Den smaker mye bedre og er sunnere enn de man får kjøpt i butikken. Granola passer perfekt til frokost, mellommåltid eller kvelds. Jeg har lagd tre ulike granolaoppskrifter som du finner her: crunchy granolajulegranola eller granola med det lille ekstra. Pakk det inn i cellofan og lag en sløyfe, så har man en enkel og fin innpakning. Eventuelt kan man også ha granolaen i et norgesglass og pynte med en sløyfe. Granola har lang holdbarhet.

SONY DSC SONY DSC Varm sjokoladekos på pinne slår sjelden feil. Herlig å varme seg på foran peisen etter en lang skitur i julen. Sjokoladepinnene røres enkelt ut i litt varm melk. Enkelt å lage og supergodt. Oppskrift finner du her.

SONY DSC Kransekakekuler! Topp å sette frem på dessertbordet eller spise sammen med en god kopp varm kakao. Disse kransekakekulene er også ypperlig å ha med som restitusjonsmat på treningsøkter i julen. De gir påfyllet man trenger på en treningsøkt. Oppskrift på kransekakekuler finner du her.

SONY DSC Bringebærsyltetøy med chia og honning. Deilig og sunt syltetøy. Rik på smak og næringsstoffer. Syltetøyet trives best i kjøleskap, så da anbefaler jeg å gi gaven rett i forkant eller si at den må stå kaldt. Pakk gjerne syltetøyet inn i et norgesglass med en sløyfe rundt. Oppskrift finner du her.

Knekkebrød! Disse er en stor favoritt hos meg, og forsvinner alltid fort. Knekkebrød bruker jeg ofte som mellommåltid eller når jeg får lyst på noe sprøtt og godt. Jeg spiser det også som et tillegg til brødskiver for variasjon. De er proppfulle av korn og nøtter, noe som gjør de næringsrike. Pakk de inn i cellofan med en sløyfe rundt. Oppskrift finner du her.

SONY DSC Granola sjokoladekonfekt med havsalt. Siste tips jeg vil gi dere er på en rask og litt sunnere konfekt. Dette er en søt, salt og sprø kombinasjon. Oppskrift finner du her.

 

Håper du fikk noen gode tips og har lyst til å prøve ut noen av oppskriftene! 

Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 21 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits