Pizza med sitronmarinert laks, avokado og grønnkålchips

Hei, 

2 desember og ny oppskrift! Det er fredag og hos meg stod pizza på menyen. Jeg prøvde meg på en hvit pizza med sitronmarinert laks, avokado og grønnkål for noen uker siden, og den ble så bra at jeg måtte lage den igjen i kveld. Jeg lager ofte deigen kvelden i forveien eller etter trening. Hvis jeg lager deigen dagen før, lar jeg den kaldheve over natten. Da har jeg i mindre gjær enn i denne oppskriften. Pizzaen steker i underkant av 10 minutter, så etter deigen er hevet ferdig går det fort før pizzaen er på bordet. 

SONY DSC
Pizza med sitronmarinert laks, avokado og grønnkålchips - 2 små pizzaer eller en stor

Bunn

4 dl sammalt hvete eller annet grovt mel

2 dl hvetemel

2 1/2 dl vann

1/2 pakke gjær

3 ss olivenolje

1/2 ts salt

TIPS! Kaldheving: Ofte passer det bedre å lage deigen kvelden i forveien eller om morgenen. Det får også frem de beste egenskapene i melet og gjør pizzabunnen ekstra saftig og luftig. Løs opp gjæret i kaldt vann og la deigen heve på et kjølig sted. 

 

Saus

250 gram ricotta ost (1 pakke)

1 hvitløksfedd

Noen sitrondråper

Salt og pepper

1/2 ts chili & lime krydder (eller chili flakes eller annet krydder)

 

Marinade

2 ss olivenolje

1 sitron

Salt og pepper

 

Topping

140 gram salma laks

2 poser mozzarella

Noen skiver løk

Noen skiver avokado

En håndfull ruccola

En håndfull grønnkål (marinert i olivenolje, salt og pepper)

5-6 stk cherrytomater

 

FREMGANGSMÅTE

  1. Løs opp gjæren i lunkent vann og olje (tørrgjær blandet rett i melet).
  2. Bland mel og salt i en bolle. Tilsett vann og olje til deigen og elt deigen.
  3. La den hvile en time.
  4. Skjær laksen i tynne skiver og legg den i marinaden.
  5. Bland sammen pizzasausen.
  6. Forvarm ovnen til 220 grader.
  7. Kjevle ut pizzadeigen til ønsket størrelse og ha på pizzasaus, løk i skiver og mozarella i skiver. Sett den inn i ovnen. Pizzaen skal stekes midt i ovnen i 8-10 minutter totalt. Ta ut pizzaen etter 6-7 minutter og legg på laks og grønnkål. Stek videre i 3-5 minutter til grønnkålen er sprø og pizzaen ferdig. Ønsker du rå laks kan du vente med å ta på laksebitene til pizzaen er ferdigstekt. Ha på ruccola, avokado og cherrytomater og server!

SONY DSC

SONY DSC
 

Pizza på 10 minutter!

Hei, 

Taco er blitt synonymt med helg i mange hjem i Norge. Gjør litt ekstra ut av fredagstacoen, og imponer med hjemmelagde tortillalefser. Når du først er i gang, så anbefaler jeg å lage en stor porsjon. Frys ned de tortillalefsene som er til overs, så kan du enkelt ta opp når du ønsker. Hjemmelagde tortillalefser er perfekt å ha med i matboksen, til middag eller til flere tacokvelder i en hektisk hverdag. For eksempel kan du fylle tortillalefser med godt pålegg, kylling, fisk eller annet. Så kan du ha med en god wrap i lunsjboksen. En annen mulighet er dagens oppskrift: TORTILLAPIZZA! Passer like godt til lunsj som til middag. Fyllet er det bare å bestemme ut i fra det du har i kjøleskapet. Hjemmelaget og sunn mat, raskt og enkelt! 

SONY DSC
Pizza på 10 minutter! 

Pizza:

Grove tortillalefser

Pizzasaus: pesto, tomatsaus eller salsa

Ost eller mozzarella 

Topping: Spekeskinke, avokado, tomat i skiver, ruccola, rødløk og frisk koriander

 

Lag hjemmelagde tortillalefser, ta opp fra fryseren eller kjøp. Ha på saus og stek på 200 grader varmluft i noen minutter til osten har smeltet. Topp med toppingen du ønsker og server en deilig salat til.

 

Salat (1 person)

1 stk gulrot

3 stk sukkererter

1 neve salat

Noen skiver agurk

Noen skiver rødløk

SONY DSC

 

Tortillapizza

Hei, 

En enkel og rask pizzavariant til lunsj? Supert om du har igjen noen tacolefser, eller har lyst på en annen type pizza. Topp med favorittfyllet, og 10 minutter senere er det klart! Lag gjerne tacolefsene selv, du finner oppskrift på bloggen. 

SONY DSC
Tortillapizza

Tacolefser

Pesto

Skinke

Ost

Avokado

Cherrytomater

Frisk basilikum

1. Forvarm ovnen til 200 grader. Finn fram en stekeplate kledd med bakepapir og legg tacolefser på. 

2. Smør på et lag med pesto, deretter revet skinke og ost på toppen. Stek midt i ovnen i 7-10 minutter. 

3. Topp med basilikum, tomater og avokado. 

SONY DSC

Pai med spinat, kylling og soltørkede tomater

Hei, 

Dette er min favorittpai! Pai er så enkelt å lage og man kan fylle den med masse godsaker! Jeg fylte min med kylling, spinat og soltørkede tomater. Jeg lager alltid en stor porsjon, så jeg har en næringsrik lunsj lett tilgjengelig når jeg kommer hjem fra trening dagen etter :) Paien inneholder blant annet 5 egg. Egg er spesielt en viktig matvare for aktive. Egg inneholder alle næringsstoffer som trengs for å bygge en kylling - og alt mennesket trenger av næringsstoffer bortsett fra vitamin C. I tillegg gir egg en god metthetsfølelse, så du holder helt til neste mellommåltid :) Du kan også bytte ut litt av hvetemelet med havremel eller sammalt hvete for en grovere variant. 

SONY DSC

SONY DSC
Pai med spinat, kylling og soltørkede tomater (4 personer)

Paibunn:

150 gram smør

200 gram hvetemel

2 ss vann

 

Fyll:

600 gram kyllingfilet

Rapsolje til steking

1 stk rødløk

200 gram fersk spinat

2 ss hakkede soltørkede tomater

5 stk egg

3 dl melk

1 ts salt

En klype kajennepepper (vær forsiktig med mengden, kan evt sløyfes)

½ ts pepper

Revet ost

  1. Smuldre smør og mel. Tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile kaldt i ca 30 minutter.
  2. Forvarm ovnen til 200 grader. Trykk deigen ut i en paiform (ca 32 cm i diameter. Hvis du ikke har det, kan du benytte en som har høye kanter). Prikk bunnen med en gaffel og stek til den er så vidt gyllen, ca 15-20 minutter (avhengig av ovn).
  3. Skjær opp kyllingen i biter og finhakk løk og soltørkede tomater. Stek kyllingen og løken i en stekepanne med olje. Tilsett soltørkede tomater og spinat. La det surre til spinaten mykner og er godt blandet. Fordel alt utover den forstekte bunnen.
  4. Visp sammen egg, melk, salt, pepper og kajennepepper i en bolle. Hell det over blandingen som ligger i paibunnen og strø revet ost på toppen. Stek paien videre på 200 grader i ca 25 minutter til den er gyllen.

Serveres med en frisk salat, tomater, pesto og balsamico. Se oppskrift på hjemmelaget pesto på bloggen.

SONY DSC

Fanny Horn Birkelands favorittpizza

Hei, 

I dag er det sprint for både kvinner og menn i skiskytter-VM i Holmenkollen! Herrene begynner klokken 11:30, mens kvinnene klokken 14:30. Av de norske jentene stiller blant annet Fanny Horn Birkeland. Fanny går for samme klubb som meg, Oslo skiskytterlag, og er med andre ord på skikkelig hjemmebane. Humørsprederen Fanny har delt favorittmiddagen sin med Spis og yt: en fantastisk god pizza! Den anbefales sammen med VM-høydepunktene i kveld. Først må vi krysse fingrene for Fanny og de andre norske utøverne :) Heia Heia!

   Foto: Viar Ruud, NTB SCANPIX / Kristin Hjelstuen SPIS OG YT
SONY DSC
Fanny Horn Birkeland - Favorittpizza´n 

Oppskriften 2 stk bakeplate pizzaer (ca 4 pers)

Pizzadeig:

9,5 dl hvetemel

1 pose tørrgjær/1 pk fersk gjær

1 ½ ts salt

2 ss sukker

3,5 dl vann

2 ss olje

Deigen eltes for hånd eller i brødmakermaskin. Når deigen er ferdig eltet deler du den i to, kjevler den ut til to rektangulære bunner (like stor som en bakeplate). Legges på bakeplate med bakepapir for heving i 30-45 minutter.

Pizzafyll:

3 stk kyllingfileter

3 ss sweet soyasaus (Ketjap manis)

3 ss sweet chilisaus

1 ts grillkrydder

2 ss olje

2 pk ananas biter

1 pose cashewnøtter

400 g revet pizzaost

Pizzasaus:

1 boks hakkede tomater

1 ss basilikum pesto

¼ ts salt

¼ ts sukker

Evt litt chilipulver (trengs ikke om man ikke ønsker sterk pizza)

Mens deigen hever lages du fyllet som består av en tomatsaus og marinert kylling. Del kyllingfiletene i ganske små biter. Putt de i en plastikkpose sammen med 2 ss olje, 1 ss sweet soyasaus, 1 ss sweet chilisaus og 1 ts grillkrydder. Kyllingbitene blandes godt i marinaden. La posen med de marinerte kyllingbitene ligge på kjøkkenbenken mens du lager sausen.

Miks ingrediensene til sausen godt med en stavmikser eller for hånd. Deretter skal den marinerte kyllingen stekes. Stek på relativet høy varme, men ha bare oppi 1/3 av kyllingen om gangen. Ha i litt olje i pannen og rør i kyllingen hele tiden. Kjøttet skal ikke gjennomstekes, bare bli så vidt "hvit utenpå." Legg kyllingbitene i en bolle etter steking.

Når alt kjøttet et stekt, har du i 2 ss sweet chilisaus og 2 ss sweet soyasaus. Røres godt sammen. Nå er deigen ferdig hevet. Forvarm ovnen til 250 grader. Fordel sausen utover de to pizzabunnene. Legg kyllingbitene, ananas og cashewnøttene. Dryss over pizzaosten. Stek en og en på nederste rille i ovnen i ca 10-12 minutter. Server med ruccolasalat!

SONY DSC
 

Pizzastjerne

Hei, 

Dere har kanskje sett den populære nutellastjernen som har florert på nettet de siste ukene? Jeg tenkte at det hadde vært gøy å prøve å lage pizzastjerne! En morsom måte å servere helgepizzaen på.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC Pizzastjerne (2 stk pizzastjerner)

Pizzadeig

10 dl hvetemel

1 pose tørrgjær

1 ts salt

2 ss sukker

3,5 dl vann, lunkent

2 ss olje

  1. Bland alle ingrediensene sammen og elt de for hånd eller i en kjøkkenmaskin.
  2. Dekk en benkeplate med mel og ha deigen oppå (Den skal ikke heve før etterpå.)
  3. Kjevle ut deigen og legg en tallerken oppå deigen som på bildet under. Skjær med en kniv rundt tallerkenen, så du har en fin og rund pizza. Legg den på et stekebrett med bakepapir.
  4. La den heve på bakepapiret i 30-45 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 250 grader.
  6. Fordel sausen utover pizzabunnen. Legg spekeskinke og ost på pizzaen og legg en pizzabunn over.
  7. Sett et glass midt på pizzaen og skjær rundt som på bildet under. Tvist/snurr hvert emne.
  8. Pensle med egg og stek på nederste rille i 10-12 minutter.

Tomatsaus og fyll

1 boks hakkede tomater

1 ss pesto

¼ ts salt

¼ ts sukker

Spekeskinke

 

Bland alle ingrediensene sammen i en skål.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Thai flatbread pizza

Hei,

God fredag! I dag kommer oppskrift på min favorittpizza. Det blir kveldens middag her i huset!

Nordmenn er et av verdens mest pizzaelskende folkeslag, så her kommer den tredje varianten av fremtidens pizza. For en stund siden introduserte jeg dere for BBQ chicken flatbread pizza og italiensk flatbread pizza. Du finner de her og her. Flatbread pizza er en ny måte å lage pizza på. Inspirasjonen har jeg hentet fra USA, og jeg kombinerer den tradisjonelle pizzabunnen med måten vi nordmenn lager flatbrød på. Flatbread pizza er lett å lage. Den krever kort heve- og steketid, og smaker helt himmelsk. Som saus til disse flatbread pizzaene har jeg brukt sweet chili saus. Den er ikke for spicy, men full av masse smak.

SONY DSC Med flatbread pizza er det lett å være innovativ. Oppskriften gir fire rektangulære pizzaer, noe som gjør det lett å prøve ut nye kombinasjoner av ingredienser! En flatbread pizza kan bli et komplett måltid sammen med en frisk grønn salat. Da er vitaminer og mineraler dekket opp i tillegg til passe mengde proteiner og karbohydrater fra spekeskinke og tynn pizzabunn.SONY DSC Thai Flatbread Pizza 

Gir 4 crispy flatbread (2-3 personer)

 

Deig: Tynne flatbreads

360 g hvetemel

1 ts tørrgjær

1 ts valgfritt krydder (hvitløkspulver og oregano)

En klype salt

1 ts sukker

3 ss olivenolje

2,5 dl melk (kan erstattes med vann)

 

Topping: Thai chicken

10 ss Sweet chili saus (Oppskrift på hjemmelaget sweet chili saus her)

500 g kylling

2 stk mozarella eller revet ost

En pose bønnespirer

1 stk gulrot

1 stk vårløk

5-6 stk cherrytomater

 

  1. Bland mel, salt, sukker, krydder og tørrgjær i en bolle. Varm 2,5 dl melk til 25-30 grader i en kjele. Tilsett melken og olje til blandingen og elt for hånd eller i en kjøkkenmaskin. Mot slutten av eltinga, ta over litt olje og kna det inn i deigen. Da blir deigen fin og glatt. Ta en ny bolle og smør 1 ss olivenolje i bunnen og litt oppover kantene. Legg deigen oppi bollen med olivenolje og dekk med plastfolie. La den heve på et varmt sted til dobbel størrelse, ca 15 minutter.
  1. I mellomtiden kan du gjøre i stand fyllet til flatbreadene. Formvarm ovnen til 230 grader på over og undervarme. Sett en stekeplate inn i ovnen, så platen blir varm. Skjær kylling i strimler og kyllingstrimlene i en stekepanne til de er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen til side og bland med 2-3 ss sweet chili saus så kyllingstrimlene er godt marinert. Skjær gulrot i strimler med en spiralizer eller skreller. Hakk vårløk og skjær tomatene i båter.
  1. Hent deigen, og del den i to. Den ene delen legges tilbake i bollen med olje under plastfolie. Den andre delen tas på en melstrødd benkeplate. Kjevl ut deigen så tynn som mulig og skjær ut et rektangel med en kniv. Legg rektangelet over på et bakepapir og prikk deigen med en gaffel for å unngå bobler ved steking. Samle hjørnedelene og kna den lett over den melstrødde benkeplata. Kjevl deigen ut til et nytt rektangel på størrelse med det forrige. Legg rektangelet på det samme bakepapiret og prikk med gaffel.
  1. Bre to 2 ss sweet chili-saus utover hver av flatbreadene. Fordel deretter kyllingstrimlene utover flatbreadene, og fortsett med mozarella eller revet ost. Viktig å ikke bruke store mengder ost for å sikre at flatbreadene blir crispy.
  1. Ta ut den varme stekeplaten fra ovnen og legg bakepapiret med de to flatbreadene på. Stekes midt i ovnen i 5-7 minutter. Steketiden vil variere litt fra ovn til ovn, så følg meg. Imens de to første flatbreadene steker, lages de to neste. Topp flatbreadene med fersk koriander, bønnespirer, strimler av gulrot, vårløk og cherrytomater.

SONY DSC
SONY DSC

Kristins italienske flatbread pizza

Heihei,

God fredag! Nordmenn er et av verdens mest pizzaelskende folkeslag, så her kommer den andre varianten av fremtidens pizza. For en stund siden introduserte jeg dere for Kristins BBQ chicken flatbread pizza. Du finner den her. Flatbread pizza er en ny måte å lage pizza på. Inspirasjonen har jeg hentet fra USA, og jeg kombinerer den tradisjonelle pizzabunnen med måten vi nordmenn lager flatbrød på. Flatbread pizza er lett å lage. Den krever kort heve- og steketid, og smaker helt himmelsk.
SONY DSC Med flatbread pizza er det lett å være innovativ. Oppskriften gir fire rektangulære pizzaer, noe som gjør det lett å prøve ut nye kombinasjoner av ingredienser! En flatbread pizza kan bli et komplett måltid sammen med en frisk grønn salat. Da er vitaminer og mineraler dekket opp i tillegg til passe mengde proteiner og karbohydrater fra spekeskinke og tynn pizzabunn.SONY DSC Kristins italienske flatbread pizza

 Gir 4 stk flatbreads

 

Deig: Tynne flatbreads

 360 g hvetemel

1 ts tørrgjær

1 ts valgfritt krydder (hvitløkspulver og oregano)

En klype salt

1 ts sukker

3 ss olivenolje

2,5 dl melk (kan erstattes med vann)

 

Topping: Spekeskinke og mozarella

 8 ss hjemmelaget tomatsaus

2 stk mozarella eller revet ost

½ - 1 rødløk

Spekeskinke

Ruccola

Eventuelt pinjekjener eller gresskarkjerner til topping

 

Hjemmelaget tomatsaus

 400 g hermetiske tomater

2 hvitløksbåter

¼ rød chili (kan sløyfes)

1 ss olivenolje

Salt og pepper

Ca ½ ts sukker

 

  1. Bland mel, salt, sukker, krydder og tørrgjær i en bolle. Varm 2,5 dl melk til 25-30 grader i en kjele. Tilsett melken og olje til blandingen og elt for hånd eller i en kjøkkenmaskin. Mot slutten av eltinga, ta over litt olje og kna det inn i deigen. Da blir deigen fin og glatt. Ta en ny bolle og smør 1 ss olivenolje i bunnen og litt oppover kantene. Legg deigen oppi bollen med olivenolje og dekk med plastfolie. La den heve på et varmt sted i 10-15 minutter til dobbel størrelse.
  1. I mellomtiden tilbereder du tomatsausen. Finhakk hvitløk og chilli. Surr hvitløk og chilli i varm olivenolje i en kjele og rør inn de hakkede hermetiserte tomatene. La sausen koke inn til den blir tykk og god over middels varme uten lokk. Smak til med sukker, salt og pepper.
  1. Gjør i stand resten av fyllet som skal på. Skjær rødløk i strimler og vask ruccola. Eventuelt ristes også pinjekjener eller gresskarkjerner i en tørr kjele på høy varme.
  1. Formvarm ovnen til 230 grader på over og undervarme. Sett en stekeplate inn i ovnen, så platen blir varm. Hent deigen, og del den i to. Den ene delen legges tilbake i bollen med olje under plastfolie. Den andre delen tas på en melstrødd benkeplate Kjevl ut deigen så tynn som mulig og skjær ut et rektangel med en kniv. Legg rektangelet over på et bakepapir og prikk deigen med en gaffel for å unngå bobler ved steking. Samle hjørnedelene og kna den lett over den melstrødde benkeplata. Kjevl deigen ut til et nytt rektangel på størrelse med det forrige. Legg rektangelet på det samme bakepapiret og prikk med gaffel.
  1. Bre to 2 ss tomatsaus utover hver av flatbreadene. Fordel mozarella eller revet ost utover. Viktig å ikke bruke store mengder ost for å sikre at flatbreadene blir crispy. Topp til slutt med strimler av løk.
  1. Ta ut den varme stekeplaten fra ovnen og legg bakepapiret med de to flatbreadene på. Stekes midt i ovnen i 5-7 minutter. Imens de to første flatbreadene steker, lages de to neste. Topp flatbreadene med spekeskinke, skiver av løk og ruccola.

SONY DSC

SONY DSC

NY pizzatrend - Kristins BBQ Flatbread Pizza

Hei!

Denne oppskriften har jeg gledet meg til å dele med dere! Nordmenn er som kjent et av verdens mest pizzaelskende folkeslag, så hva passer vell bedre enn å introdusere dere for fremtidens pizza? Flatbread pizza er en ny måte å lage pizza på. Inspirasjonen har jeg hentet fra USA, og jeg kombinerer den tradisjonelle pizzabunnen med måten vi nordmenn lager flatbrød på. Dette er jeg sikker på vil bli en ny pizzatrend i Norge!  

Oppskriften jeg introduserer i dag er Kristins BBQ Flatbread Pizza. Den er enkel å lage med kort heve- og steketid, og smaker helt himmelsk. Med flatbread pizza er det lett å være innovativ. Oppskriften gir fire rektangulære pizzaer, noe som gjør det lett å prøve ut nye kombinasjoner av ingredienser! En flatbread pizza kan bli et komplett måltid sammen med en frisk grønn salat. Da er vitaminer og mineraler dekket opp i tillegg til passe mengde proteiner og karbohydrater fra kylling og tynn pizzabunn.  Følg med videre på bloggen for nye spennende og smakfulle flatbread pizza.

Kristins BBQ Kyllng Flatbread Pizza

Gir 4 flatbread

 

Deig: Tynne flatbreads

360 g hvetemel

1 ts tørrgjær

1 ts valgfritt krydder ( jeg brukte hvitløkspulver og oregano)

En klype salt

1 ts sukker

3 ss olivenolje

2,5 dl ekstra lett melk (kan erstattes med vann)

 

Topping: BBQ Kylling

10 ss Barbeque-saus

Mozarella eller revet ost

500 g kylling

1 stk rødløk

Frisk koriander

1 stk avokado

 

  1. Bland mel, salt, sukker, krydder og tørrgjær i en bolle. Varm 2,5 dl melk til 25-30 grader i en kjele. Tilsett melken og olje til blandingen og elt for hånd eller i en kjøkkenmaskin. Juster ved mer mel til riktig konsistens. Mot slutten av eltinga, hell over litt olje og kna det inn i deigen. Da blir deigen fin og glatt. Ta en ny bolle og smør 1 ss olivenolje i bunnen og litt oppover kantene. Legg deigen oppi bollen med olivenolje og dekk med plastfolie. La den heve på et varmt sted i 10-15 minutter til dobbel størrelse.
  1. I mellomtiden kan du gjøre i stand fyllet til flatbreadene. Formvarm ovnen til 230 grader på over og undervarme. Sett en stekeplate inn i ovnen, så platen blir varm. Skjær kylling i strimler og stek kyllingstrimlene i en stekepanne til de er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen til side og bland med 1-2 ss BBQ-saus. Hakk rødløk i terninger og avokado i terninger.
  1. Hent deigen, og del den i to. Den ene delen legges tilbake i bollen med olje under plastfolie. Den andre delen tas på en melstrødd benkeplate. Kjevl ut deigen så tynn som mulig og skjær ut et rektangel med en kniv. Legg rektangelet over på et bakepapir og prikk deigen med en gaffel for å unngå bobler ved steking. Samle hjørnedelene og kna den lett over den melstrødde benkeplata. Kjevl deigen ut til et nytt rektangel på størrelse med det forrige. Legg rektangelet på det samme bakepapiret og prikk med gaffel.
  1. Smør to 2 ss BBQ-saus utover hver av flatbreadene. Pass på at det er ca 1,5 cm igjen fra hver kant. Fordel deretter kyllingstrimlene utover flatbreadene, og fortsett med mozarella eller revet ost. Viktig å ikke bruke store mengder ost for å sikre at flatbreadene blir crispy. Topp til slutt med terninger av løk.
  1. Ta ut den varme stekeplaten fra ovnen og legg bakepapiret med de to flatbreadene på. Stekes midt i ovnen i 5-7 minutter. Imens de to første flatbreadene steker, lages de to neste. Topp flatbreadene med fersk koriander, skiver av løk og terninger av avokado. 




Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits