OM MEG

  • Skrevet 16.02.2016 klokka 13:40
  • Kategori: Om meg

Hei,

Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg satser fullt på skiskyting og er en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede. 

Jeg er født og oppvokst i Oslo, men flyttet til Lillehammer da jeg begynte på Norges Toppidrettsgymnas (NTG) som 17 åring. Jeg begynte tidlig å være aktiv innenfor flere ulike idretter, og etterhvert ble langrenn og skiskyting de jeg viet mest tid til. Da jeg var 17 år falt valget på skiskyting.

Jeg har alltid likt å lage god mat, men det var først på NTG at matinteressen blomstret. Da hadde jeg mitt eget kjøkken å eksperimentere og lage mat på. Etter en karriere i skiskyting ønsker jeg å studere klinisk ernæringsfysiologi.

Bakgrunn for opprettelsen av bloggen var at flere av mine venninner spurte etter oppskriftene mine. Jeg liker å eksperimentere med gode råvarer på kjøkkenet, så da er det hyggelig å dele oppskrifter med andre. I tillegg utfordrer det meg selv til å være enda mer kreativ og bevisst på kostholdet mitt. Jeg håper også å kunne skape et større fokus på hvor viktig ernæringsdelen er for å nå toppen. 

For å bli best i en idrett kreves mye trening og mye bra mat. Når jeg eksperimenterer meg frem til nye oppskrifter, har jeg fokus på å ivareta de rene råvarene og næringsstoffene. God mat gir de rette næringsstoffene, skal være enkel å lage, smake godt og se fristende ut. Jeg bruker i hovedsak ingredienser som man finner i en vanlig dagligvarebutikk og som man ofte har lett tilgjengelig i kjøkkenskapet hjemme.

Jeg tar gledelig imot tips eller ønsker om oppskrifter og annet du ønsker å se på bloggen. Bruk kommentarfeltet eller send en e-post til kristin.hjelstuen@live.no.

Oppskriftene finner du enten ved å søke i feltet på høyre side eller under kategorien "Oppskrifter." Håper du finner noe som faller i smak!

Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits