HYTTEKOS

  • Skrevet 22.01.2017 klokka 14:10
  • Kategori: Knekkebrød

SONY DSC

SONY DSC

BLÅBÆRKNEKKEBRØD MED SMILENDE EGG 

Blåbærknekkebrød 

1 stk egg

Salat

Noen skiver paprika

Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE: Kok egget i 7 minutter for smilende egg. Skjær opp salat og paprika. Legg på knekkebrødet, krydre og nyt! 

SONY DSC

 

Torsk med pasta, sitron og pistasjnøtter

Heihei, 

Her kommer oppskrift på en enkel, sunn og god hverdagsmiddag!

SONY DSC
Torsk med pasta, sitron og pistasjnøtter, 4 personer

800 gram torskefileter

½ stk sitron

Litt olivenolje

Salt og pepper

Noen dryss chiliflak

Fullkornspasta etter anvisning på pakningen

2 stk hvitløksfedd

1 stk rødløk

250 gram fersk spinat

Pistasjnøtter

1 boks philidelphia, naturell

Parmesan

Avokado

Cherrytomater

 

  1. Smør en ildfast form med smør eller olje og lett fiskestykkene oppi. Riv skallet av ½ stk sitron. Pensle fiskstykkene med olivenolje og strø på sitronskall, salt og pepper. Klem over litt sitronsaft. Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt.
  2. Vask og rens spinat. Rens og finhakk hvitløk og sjalottløk. Stek hvitløk og løk til den er blank. Ha spinaten i pannen og sett på lokk. La det stå i ca 2 minutter.
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken mens fisken steker. Sil av vannet når den er ferdig kokt. Ha den kokte pastaen i en serveringsbolle og rør i Philadelphia. Vend inn spinat og løken.
  4. Anretning: Skjær opp noen skiver avokado i terninger og noen cherrytomater. Ha litt av pastablandingen på en tallerken. Ha avokado og tomater oppå pastaen. Legg deretter torskefileten oppå og dryss over hakkede pistasjenøtter og parmesan. Ønsker du mer syre kan du sirkle over litt sitronsaft til slutt. 

SONY DSC

SONY DSC

Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits