Varm julekakao

  • Skrevet 17.12.2016 klokka 11:00
  • Kategori: Drikke

LUKE 17! Nå er det bare en uke igjen til julaften. Ta en pause og nyt en varm snømann kakao. 

SONY DSC
Snømann kakao (2 kopper)

100 gram kokesjokolade

Ca 4 dl melk

1/2 dl kremfløte til krem

Snømann: Smeltet mørk sjokolade til knapper, øyne og munn, marshmellow, orange godteri til nese, salte stenger til bein og armer

  1. Del sjokoladen i biter og ha i en gryte. Hell over melk og varm opp på middels varme. Rør hele tiden. Ha kakaoen i passende kopper.
  2. Pisk kremfløten til krem og ha oppå. Lag en snømann og legg oppå kremen. NYTES!

 

Hvit snømann kakao (2 kopper)

Hvit sjokolade har en søtere smak enn den mørke sjokoladen.

5 dl melk

100 gram hvit sjokolade

½ ts vaniljeessens

Litt salt

1/2 dl kremfløte til krem

Snømann: Smeltet mørk sjokolade til knapper, øyne og munn, marshmellow, orange godteri til nese, salte stenger til bein og armer

  1. Kok forsiktig opp melk, pass på at melken ikke brenner seg.
  2. Skru kjelen ned på svak varme eller trekk til siden. Tilsett grovt hakket hvit sjokolade, vaniljeessens og litt salt. Rør rundt til sjokoladen har smeltet. Ha kakaoen i passende kopper. Pisk kremfløten til krem og ha oppå. Lag en snømann og ha oppå. NYTES!

SONY DSC

 

Victoria Larsen

17.12.2016 kl. 11:13
Så herlig! :D

Foodelicious

19.12.2016 kl. 15:24
Så stilig! Skal ha besøk 2.juledag med både store og små, tenkte at jeg må lage noe slikt da :-D Veldig stilig! :-D
Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits