Julenisse havregrøt

  • Skrevet 20.12.2016 klokka 08:00
  • Kategori: Bakst

Hei,

Nå begynner det å nærme seg julaften. Jeg har planlagt en hardøkt på ski på julaften, så da tenkte jeg å starte dagen med en varm julenisse havregrøt for å være klar for hardøkt.

SONY DSC
JULENISSE HAVREGRØT

2 dl havregryn

4-5 dl melk/vann

En klype salt

Jordbær

Rosiner

Gresk yoghurt naturell

Frossen bringebær

 

Bland havregryn, melk/vann og salt i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 3-5 minutter. Rør om nå og da. Ha grøten over i en bolle og smør yoghurt naturell til skjegget og kanten på nisseluen. Vask og del jordbær i to. Lag nisseluen av jordbærene. Lag nese og munn med rosiner og en frossen bringebær til nese. Skivet jordbær fungerer også som nese. Pynt med en liten dæsj yoghurt naturell på toppen av lua, så du får på dusken. 

SONY DSC


 

Victoria Larsen

20.12.2016 kl. 08:07
Så utrolig artig! Ser godt ut :D
Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits