RUDOLF JULEBROWNIES

  • Skrevet 07.12.2016 klokka 12:30
  • Kategori: Bakst

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg liker enkle og gode juledesserter som er morsomme for alle. Ha det gøy med dekoreringen!

 

RUDOLF JULEBROWNIES

3 egg

320 gram sukker 

200 gram smør, melange

160 gram hvetemel 

4-5 strøkne ss kakao, originalkakao

2 ts vaniljesukker eller vaniljeekstrakt

 

Salte stenger

Røde Non-stop

Marshmallow

Smeltet mørk sjokolade

 

TIPS! Hvis du ønsker hjerteform eller annen form på browniesene, kan man bruke en pepperkakeform. Det går også an å bruke en av annen farge non stop til øyne, feks svarte. 

 

  1. Pisk sammen egg og sukker for hånd. Smelt smør og hell i blandingen mens du rører hele tiden. Tilsett bakekakao, vaniljesukker og hvetemel og rør godt rundt til du har en glatt og fin røre. Smør en rund form med smør. Ha den seigtflytende røren i formen. Stekes på 175 grader varmluft i ca 15 minutter (går også greit med over-og undervarme, da tar det litt lenger tid(20 minutter)). Test med en tannpirker, den skal komme ut ren. La kaken avkjøle.
  2. Skjær kaken i fire, og deretter i fire igjen, så det blir 8 biter. Del marshmallow i små firkantbiter. Smelt sjokolade og tegn øyne på marshmallow. Del de salte stengene i to og sett i enden av hver kakebit som gevir/horn. Bruk røde non-stop som nese og marshmallow-øyne. 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC 

Victoria Larsen

07.12.2016 kl. 15:25
Ser jo kjempe godt ut!!
Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits