Snømann havregrøt

  • Skrevet 06.12.2016 klokka 07:05
  • Kategori: Bakst

Heihei,

Jeg starter alltid dagen med en varm havregrøt med masse deilig topping, og denne gangen har jeg pyntet den til jul med en snømann av yoghurt, blåbær, rosiner, jordbær og salte stenger. Havregrøt gir fulle lagre og en bra start på dagen! Da er jeg klar for hva som helst. Enten det er en langtur, hardøkt, styrketrening eller en full dag med lesing.

SONY DSC
Snømann havregrøt

2 dl havregryn

4-5 dl melk/vann

En klype salt

Gresk yoghurt naturell

Blåbær og tyttebær

Salte stenger

Rosiner

Jordbær

 

Bland havregryn, melk/vann og salt i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 3-5 minutter. Rør om nå og da. Ha grøten over i en bolle og smør yoghurt naturell til kroppen til snømannen. Lag armer av salte stenger, øyne av blåbær, knapper av tyttebær eller blåbær, munn av kuttet rosiner, nese av jordbær og hatt av rosiner. 

SONY DSC

 

Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 22 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits