Pizza på 10 minutter!

Hei, 

Taco er blitt synonymt med helg i mange hjem i Norge. Gjør litt ekstra ut av fredagstacoen, og imponer med hjemmelagde tortillalefser. Når du først er i gang, så anbefaler jeg å lage en stor porsjon. Frys ned de tortillalefsene som er til overs, så kan du enkelt ta opp når du ønsker. Hjemmelagde tortillalefser er perfekt å ha med i matboksen, til middag eller til flere tacokvelder i en hektisk hverdag. For eksempel kan du fylle tortillalefser med godt pålegg, kylling, fisk eller annet. Så kan du ha med en god wrap i lunsjboksen. En annen mulighet er dagens oppskrift: TORTILLAPIZZA! Passer like godt til lunsj som til middag. Fyllet er det bare å bestemme ut i fra det du har i kjøleskapet. Hjemmelaget og sunn mat, raskt og enkelt! 

SONY DSC
Pizza på 10 minutter! 

Pizza:

Grove tortillalefser

Pizzasaus: pesto, tomatsaus eller salsa

Ost eller mozzarella 

Topping: Spekeskinke, avokado, tomat i skiver, ruccola, rødløk og frisk koriander

 

Lag hjemmelagde tortillalefser, ta opp fra fryseren eller kjøp. Ha på saus og stek på 200 grader varmluft i noen minutter til osten har smeltet. Topp med toppingen du ønsker og server en deilig salat til.

 

Salat (1 person)

1 stk gulrot

3 stk sukkererter

1 neve salat

Noen skiver agurk

Noen skiver rødløk

SONY DSC

 

Victoria Larsen

04.11.2016 kl. 12:24
Åh, det er så utrolig godt! :D

Oda

08.11.2016 kl. 17:42
Det så godt ut! Må prøve det en dag :D
Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 21 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits