Torsk med pasta, sitron og pistasjnøtter
Heihei,
Her kommer oppskrift på en enkel, sunn og god hverdagsmiddag!
Torsk med pasta, sitron og pistasjnøtter, 4 personer
800 gram torskefileter
½ stk sitron
Litt olivenolje
Salt og pepper
Noen dryss chiliflak
Fullkornspasta etter anvisning på pakningen
2 stk hvitløksfedd
1 stk rødløk
250 gram fersk spinat
Pistasjnøtter
1 boks philidelphia, naturell
Parmesan
Avokado
Cherrytomater
- Smør en ildfast form med smør eller olje og lett fiskestykkene oppi. Riv skallet av ½ stk sitron. Pensle fiskstykkene med olivenolje og strø på sitronskall, salt og pepper. Klem over litt sitronsaft. Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt.
- Vask og rens spinat. Rens og finhakk hvitløk og sjalottløk. Stek hvitløk og løk til den er blank. Ha spinaten i pannen og sett på lokk. La det stå i ca 2 minutter.
- Kok pasta etter anvisning på pakken mens fisken steker. Sil av vannet når den er ferdig kokt. Ha den kokte pastaen i en serveringsbolle og rør i Philadelphia. Vend inn spinat og løken.
- Anretning: Skjær opp noen skiver avokado i terninger og noen cherrytomater. Ha litt av pastablandingen på en tallerken. Ha avokado og tomater oppå pastaen. Legg deretter torskefileten oppå og dryss over hakkede pistasjenøtter og parmesan. Ønsker du mer syre kan du sirkle over litt sitronsaft til slutt.
Victoria Larsen
17.01.2017 kl. 13:30