Rundstykker på under 30 minutter!

  • Skrevet 27.10.2015 klokka 15:56
  • Kategori: Brød

Hei!

Her kommer en oppskrift på raske og gode rundstykker som jeg lager ofte. De egner seg godt til frokost, lunsj, som tilbehør til middag og til kvelds. Jeg er glad i gjærbakst, men det er ikke alltid jeg har den tiden som trengs. Så disse raske kornrundstykkene er gode å ty til. På under 30 minutter har du ferske og næringsrike rundstykker. Deigen trenger ingen elting eller heving, så alt du trenger å gjøre er å røre sammen deigen.

Raske kornrundstykker (Gir 8 stk)

2 stk egg

1 boks cottage cheese (250 g) - Kesam kan også brukes

150 gram havregryn

15 gram chiafrø

30 g sesamfrø

30 g solsikkefrø

1 ts bakepulver

En klype salt

 

Forvarm ovnen til 200 grader. Ha alle ingrediensene sammen i en bolle. Bruk en stavmikser og bland sammen røren til den blir jevn. Deigen skal være litt klissete. Fukt hendene med vann og form deigen til 8 rundstykker på en stekeplate dekket med bakepapir. Stekes på midterste rille i ca 20 minutter til rundstykkene er gylne. 

Vetle

27.10.2015 kl. 16:51
Disse kan til og med jeg klare
Kristin Hjelstuen

Hei!
Mitt navn er Kristin Hjelstuen og jeg er 21 år gammel. Jeg er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Jeg jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at jeg kan yte mer i idretten min. På denne bloggen håper jeg å kunne inspirere til matglede med sunne og velsmakende måltider som er raske og enkle å tilberede.

Search

Bloggdesign

hits